{ 21 nieuwbouwwoningen in 3 types }

Je hebt keuze uit 1 vrijstaande woning en 20 twee-onder-een-kapwoningen in verschillende breedtes. Alle woningen zijn gasloos en hebben een kenmerkende stoere architectuur. Bovendien is elke woning binnen het plan uniek vanwege subtiele accenten en gevelkleuren; een wijk vol variëteit dus. Hierdoor krijgen de woningen een landelijke en vriendelijke uitstraling. Je hebt de keuze om je woning met of zonder garage te laten opleveren.

Ik wil hier wonen

Gele Lis 

Deze stijlvolle woningen staan op twee plekken in het plangebied. Hierdoor heb je keuze in jouw favoriete ligging; er zijn tuinen op het noorden en op het zuiden. Alle woningen staan op een ruime kavel waardoor je een fraaie achtertuin hebt. Diverse woningen hebben een achterom. Alle woningen worden compleet opgeleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
Prijzen vanaf € 277.450,- v.o.n.

Blauwe Lis

Deze moderne woningen hebben elk een unieke uitstraling. Je hebt een tuin gelegen op het zuiden en een achterom. Doordat de woning extra breed is, heb je lekker veel leefruimte over alle verdiepingen. Standaard zijn de woningen voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk. Wil je nog meer ruimte of luxe, dan zijn er volop opties en uitbreidingsmogelijkheden zoals een uitbouw, dakramen of een inloopkast.

Prijzen vanaf € 292.000,- v.o.n.

Paarse Lis

De enige vrijstaande woning van Nieuw Wonen Lis staat op de hoek van het plangebied, op een royale kavel met een ruime tuin rondom. De klassieke kap geeft de woning een statig uiterlijk. Fraaie helderwitte details en verbijzonderingen in het metselwerk geven een stijlvolle touch. Ook deze woning wordt compleet opgeleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk en heeft volop uitbreidingsmogelijkheden.
Prijs € 367.000,- v.o.n. 

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Straatman Makelaardij
Teylersstraat 3
7581 AH Losser
Tel. 053 536 9000
info@straatmanmakelaardij.nl
www.straatmanmakelaardij.nl

Nieuw Wonen Twente
Boulevard 1945 20
7511 AE Enschede
Tel. 085-273 23 77
info@nieuwwonentwente.nl
www.nieuwwonentwente.nl