{ Welkom in de buurt
Wonen aan de Irisstraat }

Ben jij op zoek naar een wijk met een dorps karakter, waar men nog een praatje met je maakt; waar de kinderen nog gewoon onbezorgd buiten kunnen spelen? Hier woon je gemoedelijk en heb je alles gewoon bij de hand. De kinderen springen zelf op de fiets naar school en voor de boodschappen wandel je zó het centrum in. En heb je zin om er ’s weekends lekker op uit te gaan? Wat dacht je van een dagje naar het mooie Lutterzand, de Dinkel of De Zandbergen. Waar je maar zin in hebt! Dat is in Nieuw Wonen Lis.

Ik wil hier wonen

Volop in ontwikkeling

De omgeving van de Irisstraat heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan en is nog volop in ontwikkeling. De Bloemenwijk waar de woningen deel van uit zullen maken, ligt aan de noordzijde van Losser en is ruim en groen opgezet. Het Twentse ‘noaberschap’ staat hier nog hoog in het vaandel. De 21 woningen van Nieuw Wonen Lis liggen speels verspreid over de Irisstraat.

Alles bij de hand

Alles voor je dagelijks leven heb je bij de hand. Het gezellige en complete centrum van Losser ligt op loopafstand. Hier vind je onder andere de Jumbo, Hema, Emté, Albert Heijn, Shoeby en gezellige cafés en restaurants. Ook basisschool De Saller is dichtbij. Wil je Losser uit, dan ben je via de N734 zo op de A1.

Gezellig wonen in Losser

In je vrije tijd kun je in Losser alle kanten op. Er zijn in de gemeente alleen al ruim 50 sportverenigingen waaronder clubs voor tennis, voetbal, gymnastiek, volleybal, handbal, hockey, judo, zwemmen en atletiek. De schitterende omgeving met bossen, zandverstuivingen en heidevelden, nodigt uit om er met z’n allen op uit te trekken. In het Lutterzand, de Zandbergen, De Duivelshof en de Tankenberg kun je prachtig wandelen, fietsen en recreëren.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Straatman Makelaardij
Teylersstraat 3
7581 AH Losser
Tel. 053 536 9000
info@straatmanmakelaardij.nl
www.straatmanmakelaardij.nl

Nieuw Wonen Twente
Boulevard 1945 20
7511 AE Enschede
Tel. 085-273 23 77
info@nieuwwonentwente.nl
www.nieuwwonentwente.nl